AVTODOREXPO

dates will be defined later

test

«Укравтодор» відновив дорожні роботи на мосту через Хаджибейський лиман. У поточному році планують відремонтувати правий проїзд мосту і відкрити по ньому рух автотранспорту.

Про це пише Центр транспортних стратегій з посиланням на Telegram-канал «Укравтодору».
Відзначається, що на початку року уряд виділив 100 млн гривень на продовження робіт з капітального ремонту мосту.

«Міст через Хаджибейський лиман є частиною траси М-05 Київ-Одеса, яку «Укравтодор» планує оновити в рамках співпраці з ЄБРР і ЄІБ. Проводяться тендери на розробку технічної документації. Як і на всіх ключових об’єктах «Великого будівництва» – розглядається можливість створення на підходах до мосту системи зважування в русі (WiM)», – заявив глава «Укравтодору» Олександр Кубраков.

Крім того, згідно з інформацією «Укравтодору», планується встановити монолітну залізобетонну плиту по правому проїзду, а також здійснити підйом і ремонт прольотів моста, після чого будуть встановлені тротуари, освітлення, поручневе і бар’єрну огорожу.

Міст є частиною дороги міжнародного значення М-05 Київ-Одеса, яка з’єднує великі промислові, адміністративні і культурні центри України з морськими портами і зонами відпочинку на Чорноморському узбережжі, а також забезпечує міжнародні транзитні автотранспортні перевезення.

Нагадаємо, раніше ЦТС повідомляв, що «Укравтодор» отримав дозвіл на будівництво моста в Запоріжжі.

Джерело: ЦТС

Share on social networks