AVTODOREXPO

dates will be defined later

Китайська компанія Sany вийшла на перше місце в світі з продажу екскаваторів

Провідний китайський виробник важкого устаткування Sany Heavy Industry Co., Ltd. в 2020 році продав 98 тис. 705 екскаваторів, повідомила компанія.
За даними консалтингової компанії Off-Highway Research, частка Sany на глобальному ринку продажів екскаваторів у 2020 році склала 15%, за цим показником їй належало перше місце в світі.

Продажі екскаваторів вважаються одним із важливих індикаторів життєздатності економіки, оскільки їх зростання пов’язане з прискоренням розвитку гірничодобувної промисловості та інфраструктури. Продажі екскаваторів Sany в 2020 році свідчать про те, що рушійні сили економічного зростання Китаю залишаються потужними, незважаючи на вплив епідемії COVID-19.

«На внутрішній ринок припало близько 90% від загальної кількості екскаваторів, проданих компанією Sany в 2020 році», – сказав президент Sany Сян Веньбо, додавши, що зростання продажів екскаваторів Sany на тлі епідемії COVID-19 стало можливим в основному завдяки тому, що Китаю вдалося взяти епідемію під ефективний контроль і домогтися відновлення економіки.

Продукція компанії Sany користується великою популярністю серед споживачів, що пояснюється постійним запровадженням нею інновацій. У понеділок ця компанія представила інтелектуальний екскаватор нового покоління SY375IDS, який оснащений ковшем об’ємом 1,9 кубометра і гідравлічною системою з електронним управлінням.

 

Джерело: metallurgprom.org

Share on social networks