AVTODOREXPO

dates will be defined later

На в’їздах до Києва встановлюють габаритні ворота для вантажівок

Великовантажним машинам фізично обмежують в’їзд до Києва з доріг в обхід основних магістралей. Перші габаритні ворота встановили на вул. Бориспільській – Бориспільському шосе.
Габаритні ворота – конструкція, що складається з двох вертикальних стійок і горизонтальної поперечини з підвішеними до неї планками на висоті, що обмежує граничну висоту транспортного засобу із вантажем. Вони попереджають водіїв про перевищення допустимих норм, зазначених на відповідних дорожніх знаках.
Встановлення габаритних воріт на в’їздах до Києва ініціював Департамент транспортної інфраструктури КМДА, пояснивши це необхідністю недопущення руйнування об’єктів дорожньої інфраструктури – мостів, шляхопроводів, естакад тощо.
Місця розміщення погоджено з Управліннями патрульної поліції Києва та Київської області, а також Службою автошляхів Київської області.
Аналогічні конструкції незабаром з’являться за адресми: вул. Міська – вул. Курортна та вул. Милославська – вул. Радосинська. Там уже сформовано фундаменти та розпочалося виготовлення металоконструкцій для подальшого монтажу.
Окрім цього «Київавтодор» проводить інженерну розвідку для визначення місця облаштування фундаменту на перехресті вул. Промислової та автодороги Т-1016. Для зазначеного об’єкта замовлено конструктивні елементи.

 

Джерело: autonews.autoua.net

Share on social networks