AVTODOREXPO

dates will be defined later

На Полтавщині виконують ямкові ремонти на дорогах державного значення

На Полтавщині понад три з половиною тисячі квадратних метрів доріг відремонтували цьогоріч за зимовий період. Це був ямковий ремонт, повідомив 22 травня на апаратній нараді заступник начальника Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Полтавській області Анатолій Мягкохліб.
Також дорожні бригади виконували роботи з ліквідації деформацій на дорогах державного значення – трасах Київ-Харків-Довжанський, Полтава-Олександрія, Суми-Полтава. Усього відремонтували більше 20-ти тисяч квадратних метрів асфальтного покриття. На швидкість виконання робіт впливають погодні умови, а також затримка із поставкою в’яжучих матеріалів, каже Анатолій Мягкохліб.
«Наявний ліміт фінансування не дозволяє ліквідувати ямковість на всіх автомобільних дорогах державного значення. За результатами весняного комісійного огляду автомобільних доріг який проводився в квітні поточного року, на автодорогах загального користування державного значення було виявлено 126 тисяч квадратних метрів деформації дорожнього покриття у вигляді ямкових.Постійно у нас працює від 10-ти до 13-ти дорожніх бригад. Загалом з початку року службою ліквідовано понад 21 тисяч квадратних метрів ямковості».
Усього в бюджеті цього річ закладено на утримання доріг 227 мільйонів гривень. Нині з них залишилось не використаних 76,5 мільйонів.

 

Джерело: suspilne.media

Share on social networks