AVTODOREXPO

dates will be defined later

У Києві середні ремонти тривають на 18 об’єктах

Паралельно з капітальними на столичних дорогах і шляхопроводах тривають середні ремонти. Такі роботи проводять в усіх районах столиці.

«Проспект Шухевича у Деснянському районі, вулиця Якуба Коласа у Святошинському районі, вулиця Осиповського у Подільському районі, вулиця Будівельників у Дніпровському районі, вулиця Прорізна у Шевченківському районі. На цих об’єктах уже тривають середні ремонти. Загалом – на 18 об’єктах. Оновлюють оглядові колодязі системи зливостоків, встановлюють і вирівнюють бордюри й влаштовують нове покриття. Середній ремонт – цілий комплекс робіт», – повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

В рамках середніх ремонтів також оновлюють і покриття тротуарів. Такі роботи уже тривають на вулиці Ревуцького, проспекті Миру, провулку Патона.

Середні ремонти тривають і на штучних спорудах. Нову монолітну плиту, а згодом і гідроізоляцію та асфальтове покриття влаштовують на шляхопроводі на перетині вулиць Лифаря і Бальзака над трамвайними коліями. Оновлюють деформаційні шви на шляхопроводі на перетині вулиці Бальзака і проспекті Шухевича. Роботи тривають на шляхопроводі на перетині Кільцевої дороги і проспекту Курбаса, на пішохідному мосту на Столичному шосе (поблизу автоцентрів і СТО №3), на пішохідному мосту на перетині проспекту Лобановського і вулиці Брожка. Загалом, середні ремонти наразі тривають на 5 об’єктах.

«Упродовж року заплановано виконати середній ремонт на 65 об’єктах. Серед наймасштабніших: проспект Маяковського, вулиця Градинська, вулиця Будівельників, вулиця Івашкевича, вулиця Автозаводська, вулиця Генерала Алмазова, Паркова дорога, вулиця Межова, вулиця Турівська, проспект Корольова, бульвар Чоколівський, вулиця Гаврилишина, вулиця Камишинська», – додав Олександр Федоренко.

Джерело: kyivavtodor.kyivcity.gov.ua

Share on social networks