AVTODOREXPO

dates will be defined later

У столиці відновили роботи на 4 об’єктах капітальних ремонтів

У столиці завдяки сприятливій погоді розпочався ремонтно-будівельний сезон, і дорожники відновили роботи на 4 об’єктах капітальних ремонтів. Про це інформує КК «Київавтодор».
Станом на середину березня відновили проведення капітальних ремонтів одразу на кількох вулицях. Це все перехідні об’єкти, на яких роботи розпочались у минулі сезони.
Зокрема, на вулиці Юрія Шумського розпочали ремонт кільцевої розв’язки на перетині з вулицею Березняківською. Зараз дорожники демонтують бордюри, а також почали знімати старе асфальтове покриття. До кінця травня планують завершити весь комплекс робіт із капітального ремонту на всій протяжності вулиці Шумського.
Також відновили роботи на проспекті Володимира Івасюка (колишній проспект Героїв Сталінграда). Нині ремонтують кільцеву розв’язку на перетині з вулицею Олександра Архипенка.
Розпочалась і реконструкція вулиці Ентузіастів на новій ділянці. Там прокладатимуть нову систему дощової каналізації, тож рух на частині вулиці повністю перекриють. Об’їхати можна бульваром Ігора Шамо.
До кінця травня планують закінчити капітальний ремонт вулиці Льва Толстого. Дорожникам лишилось влаштувати верхній шар покриття, закінчити ремонт тротуарів.
Згодом капітальний ремонт відновиться і на шляхопроводі на вулиці Льва Толстого через залізницю.
Також невдовзі поновлять і проведення капітального ремонту Кільцевої дороги (автошлях Т-10-27) від Одеської площі до вулиці Територіальної оборони (колишня вулиця Ватутіна).

 

Джерело: kyivcity.gov.ua

Share on social networks