AVTODOREXPO

dates will be defined later

Які області України лідирують з ремонту доріг

ремонт дорігПонад 22 мільярди гривень, які були виділені в цьому році з державного бюджету на ремонт і обслуговування доріг, найактивніше освоюють в Дніпропетровській, Харківській та Вінницькій областях, а також в столиці України.

Про це повідомляє “Апостроф” з посиланням на інформацію, яку опубліковано на Facebook-сторінці екс-радника прем’єр-міністра Юрія Голика.

Як сказано в повідомленні, в нинішньому році на ремонт і обслуговування доріг категорії О і С, а також доріг в межах населених пунктів значення виділено 35% коштів Дорожнього фонду України. З цією метою в регіони України направили 22,172 млрд. гривень на ремонт доріг, велика їх частина вже надійшла в розпорядження облдержадміністрацій.

Станом на 31 серпня із 14,203 млрд. гривень в регіонах вже витрачено 9,372 млрд.

Як свідчать опубліковані дані, найактивніше освоюють кошти в Дніпропетровській (96,76%), Харківській (93,2%) і Вінницькій (85,5%) області, а також в місті Києві (79,8%).
Не поспішають з використанням коштів на ремонт доріг у Чернівецькій (25%), Волинській (29,8%) та Тернопільській (30,5%) областях.

 

Джерело: apostrophe.ua

Share on social networks