АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

В Полтавській області збудують новий міст через Дніпро

вантовий міст КременчукСлужба автомобільних доріг у Полтавській області оголосила тендер на будівництво вантового моста у місті Кременчук.
Орієнтовний термін початок будівельних робіт – весна 2021 року. Термін реалізації проєкту – три роки, інформує прес-служба «Укравтодору».

«Єдиний діючий міст у Кременчуці, Крюківський міст, наразі знаходиться у аварійному стані. Через нього проходять дві важливі для регіону державні дороги: Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя та М-22 Полтава – Олександрія. Найближчі до міста Кременчука автодорожні мости, які відповідають умовам сучасного руху, знаходяться у радіусі 500 км», – зазначають в «Укравтодорі».

Повідомляється, що новий міст у Кременчуці буде вантовим за схемою 180+360+180. Запланована протяжність (разом з підходами) – 1,7 км. Проєктом передбачається, що 95% усіх матеріалів (у тому числі металургійних) будуть вітчизняного виробництва.

У липні 2017-го стало відомо, що у 2018 році біля Горішніх Плавнів розпочнеться будівництво нового моста через Дніпро, який повинен розвантажити обхід Кременчука. Фахівці визнали недоцільним будувати новий міст у Кременчуці.

 

Джерело: lb.ua

Поділитися в соцмережах