АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

В яких областях України ремонтують найбільше доріг

укладання асфальту«Укравтодор» повідомив про завершення роботи з укладання верхнього шару на 1700 км українських доріг. Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію відомства.

«На цих ділянках підрядні організації вже зняли старий асфальт, переклали основу дорожнього одягу і поклали 2 шари дорожнього покриття», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що це найдорожчі і найважчі етапи поточного середнього і капітального ремонтів.
Також повідомляється, що попереду залишається нанесення розмітки, створення узбіч і зупинок, встановлення дорожніх знаків та бар’єрного огородження. Після цього відбувається перевірка якості робіт і за відсутності зауважень – ділянки здаються в експлуатацію.

«На даному етапі в лідерах Харківська область – 200,3 км, Закарпатська область – 174,2 км, Запорізька область – 167,1 км, Луганська область – 123 км, Сумська область – 121,8 км. Львівська область – 116,4 км і Полтавська область – 108,7 км», – додали в «Укравтодорі».

При цьому аутсайдерами стали Чернівецька область – 9,8 км автодоріг, Кіровоградська – 11 км, Вінницька – 20,9 км та Рівненська області – 23 км.

Зараз роботи проводяться на 4000 км доріг державного значення. Кожен день роботи з укладання покриття завершуються в середньому на 20-30 км дорожнього шляху.

Нагадаємо, раніше ЦТС повідомляв, що «Укравтодор» планує в 2021 році відремонтувати 7 тис. км доріг державного значення.

Джерело: cfts.org.ua

Поділитися в соцмережах