АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Законопроекти про дофінансування подали на голосування в парламент

будівництво доріг фінансування

У 2020 році на ремонт доріг в Україні передбачено 38 млрд. грн. Однак зараз розглядається питання дофінансування фонду. Відповідні законопроекти подали на розгляд Верховної Ради, повідомляє глава «Укравтодору» Олександр Кубраков на сторінці у Facebook.

Ухвалення народними депутатами двох нових проектів (№2660, №2661) дозволить Отримати додаткове фінансування на будівництво, ремонт і експлуатацію доріг із зовнішніх ринків.

«На сьогоднішній день в дорожній фонд передбачено 38 млрд грн на ремонт, будівництво та експлуатацію доріг. З цих грошей 31,5 млрд. відведено на ремонтно-будівельні роботи. І кожен, хто більш-менш розбирається в темі, знає, що таких сум, м’яко кажучи, недостатньо, щоб привести в порядок проблемні ділянки в різних куточках країни», – заявив Кубраков.

Кубраков зазначив, що «Укравтодор» спільно з урядом і Міністерством фінансів «знайшов можливість збільшити бюджет на ремонт і будівництво доріг майже на 20 млрд». За словами голови «Укравтодору», відновлення доріг в Україні – це один із топ-пріоритетів Державного агентства автомобільних доріг.

Читати повністю на: Економічні новини

Поділитися в соцмережах