АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Кабмін пропонує зберегти витрати на ремонт доріг

Кабінет міністрів у законопроекті щодо змін до державного бюджету запропонує парламенту зберегти видатки на розвиток дорожньої інфраструктури. Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму Тelegram.
«Велике будівництво» триватиме. #БюджетНадзвичайноїСитуації максимально збереже видатки на розвиток дорожньої інфраструктури. Якісні дороги – це запорука економічного розвитку», – зазначив Шмигаль.
Так, за його даними, на ремонт та реконструкцію доріг державного значення у цьому році має піти 37,3 млрд. грн, на ремонт та реконструкцію доріг місцевого значення – 27,2 млрд грн. На безпеку дорожню руху має бути виділено 3,1 млрд грн, а на реконструкцію та будівництво мостів – 500 млн грн.

Раніше прем’єр вже наголошував на тому, що ремонт доріг не можна припиняти. За його словами, такою є консолідована позиція, Президента України, уряду та народних депутатів.
Як повідомлялося, Верховна Рада 30 березня направила зміни до держбюджету на 2020 рік, якими пропонувалося скоротити дохідну частину на 122,9 млрд грн, а видаткову – збільшити на 79,2 млрд грн, на повторне перше читання.

Джерело: Укрінформ

Поділитися в соцмережах