АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На Об’їзній дорозі Харкова почалися ремонтні роботи одразу на трьох ділянках

«Укравтодор» почав ремонтні роботи відразу на трьох ділянках Об’їзної дороги Харкова, пише ЦТС.

«На цих вихідних стартувало облаштування вирівнювального шару дорожнього покриття на Об’їзній дорозі навколо міста Харків (перша ділянка дороги М-03)», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що два асфальтоукладача і шість котків підрядної організації працюють від Дергачівської розв’язки в бік перехрестя з проспектом Людвіга Свободи.

Паралельно з цим підрядники виконують земляні роботи – створюють додаткові смуги руху. Планується, що це допоможе зменшити затори в Харкові.

Роботи проводяться від повороту на вул. Архітекторів і повороту готельно-ресторанного комплексу Baden-Baden.

Крім того, триває фрезерування старого дорожнього покриття і Розчищення узбіч від порослі на другій ділянці траси М-03.

На третій ділянці – на під’їзді до аеропорту Харків від роганського житлового масиву в сторону смт Безлюдівка, проводять фрезерування.
Відзначається, що капітальний ремонт на Об’їзній дорозі навколо міста Харків не проводився понад 10 років і міжремонтні термін вичерпано на 100%.

«До того ж різкі скачки температури цієї зими і постійний рух транзитного великовантажного транспорту привели до значної аварійної ямковості, а на деяких ділянках дорожнє покриття вже повністю зруйновано», – додали в «Укравтодорі».

Також повідомляється, що протягом 2021-2022 років на 58 кілометрах Об’їзної дороги Пісочин-П’ятихатки-Рогань-Безлюдівка повністю оновлять покриття, встановлять нові автомобільні знаки, нанесуть нову розмітку і створять узбіччя.

Реалізація контракту розрахована на 2 роки.

 

Джерело: cfts.org.ua

Поділитися в соцмережах