АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На Харківській об’їзній дорозі оновлять 58 кілометрів шляху

Роботи з капітального ремонту об’їзної дороги навколо Харкова за програмою Володимира Зеленського «Велике будівництво» проведуть на 58 кілометрах до 2022 року.

Про це повідомив глава «Укравтодору» Олександр Кубраков.
«Уже місяць як «Велике будівництво» стартувало на обході Харкова. Це ще один приклад того, як держава допомагає вирішувати проблеми міст, підвищуючи економічну спроможність всієї країни», – розповів він.

Останній раз ремонт обходу Харкова відбувся перед Євро-2012. Тоді дорожники провели фрезерування покриття і відновили в 2-х шарах асфальтобетонне покриття.

«Однак без посилення основи дорога не витримала навантаження – фактично, навіть не дотягнувши до закінчення терміну експлуатації. Вже через 4-5 років почала тріскатися бетонна основа дороги», – зазначив Кубраков.

Зараз, за його словами, держава інвестує у цей інфраструктурний проект 1,8 млрд грн, і до кінця 2022 року ця автодорога буде європейського зразка.
Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу президента і координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко повідомляв, що в рамках програми президента до кінця 2023 року планують відбудувати всю мережу загальнодержавних доріг.

 

Джерело: rbc.ua

Поділитися в соцмережах