АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Новинки геосинтетичних матеріалів на стенді «Євроізол-Геосинтетикс»

Компанія «Євроізол-Геосинтетикс» – лідер у галузі геосинтетичних матеріалів для дорожнього будівництва. Компанія співпрацює зі світовими виробниками та виконує науково-дослідні, проектні та супровідні роботи. Інженерами ТОВ «Євроізол-Геосинтетикс» розроблено безліч технічних рішень та десятки нормативних документів, які дозволяють використовувати геосинтетичні матеріали з максимальною доцільністю та надійністю.
На виставці АВТОДОРЕКСПО 2020 компанія представить свої останні новинки.

GEOCORD® – інноваційні об’ємні полімерні геоґратки, армовані кевларовими нитками, що використовуються для посилення основ дорожнього одягу та протиерозійного захисту схилів. Завдяки унікальній технології виробництва GEOCORD® мають підвищені характеристики для створення армуючого ефекту.

Геосоти ArmAll® GeoCell – об’ємна геогратка з HDPE-стрічок, що скріплені між собою зварними швами в шаховому порядку за допомогою ультразвукового зварювання. Призначені для армування основ дорожнього одягу, протиерозійного захисту, створення армоґрунтових конструкцій.

Dualtex® PVA – композитна решітка, яка виготовлена з полівінілалкогольних ниток та додатково просочена бітумною емульсією.

Asphaltex® Basalt – двовісна решітка, яка виготовлена з високоміцних базальтних волокон та додатково просочена бітумною емульсією.

Поділитися в соцмережах