АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Підрядник ліквідував колійність на щойно відремонтованій дорозі

ремонт дорігНа дорозі Т-10-01 Ворзель – Забуччя – /М-06/ цієї осені буде завершений ремонт по всій протяжності – 12,4 км. Про це пише на своєму сайті Укравтодор.

У липні проїзну частину було відремонтовано, але через перевантажені фури на новому покритті почала утворюватись колійність, переважно на спусках і поворотах. Така ситуація склалася внаслідок руху вантажівок, які почали об’їжджати стаціонарні комплекси ГВК та WIM, встановлені на дорогах М-06 та М-07.

У місцях утворення колійності підрядник відремонтував проїзну частину, поблизу села Забуччя, після чого буде нанесена дорожня розмітка, а дорога введена в експлуатацію.

З моменту завершення основних ремонтних робіт з 1 по 8 липня за добу в середньому 50 фур з 50% та 100% перевантаженнями рухаються цією дорогою, в тому числі і вдень при високих температурах. Вага фур – від 32 до 50 тонн (дозволене навантаження на дорогах територіального значення 24т та 7 на вісь).

Укравтодор опрацьовує питання встановлення комплексу ГВК на дорозі Т-10-01. Також цього року планується у 15 областях розмістити 23 майданчики системи WiM на ключових об’єктах Великого будівництва, ще 25 майданчиків у 16 областях планується встановити за рахунок програми підвищення безпеки руху.

 

Джерело: ukravtodor.gov.ua

Поділитися в соцмережах