АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Ремонти доріг в Києві: що зроблено і що на черзі

укладання асфальту

Щодня у столиці, попри карантин, активно ремонтуються дороги, будуються нові транспортні споруди. Сьогодні на ремонт «стали» ще три вулиці. Які об’єкти вже готові і які найближчим часом завершать ремонтувати, розповів заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.
«До кінця квітня буде завершено перший етап виконання робіт з капітального ремонту Борщагівського шляхопроводу та відновлено рух автотранспорту і пішоходів у напрямку центру міста, – повідомив Олександр Густєлєв, передає пресслужба КМДА.

В рамках капітального ремонту шляхопроводу вже виконано заміну 33 балок прогонових будов, 9 аварійних ригелів опор, влаштовано нові перехідні плити, гідроізоляцію та двошарове асфальтобетонне покриття автопроїзду. Наразі дорожники продовжують ремонт стійок і ригелів опор та виконують роботи з улаштування мостового полотна та тротуарів на ділянці руху в напрямку центру міста.

Впродовж квітня ці роботи будуть завершені. І дорожники перейдуть до другого етапу робіт – ремонту автопроїзду і тротуару в напрямку Кільцевої дороги. Ці роботи планують завершити до кінця поточного року.
«Приємно, що днями на проспекті Степана Бандери, на 3 тижні раніше, аніж планували, дорожники виконали оновлення ділянки між вул. Йорданською і шляхопроводом на вул. Богатирській у напрямку вул. Олени Теліги, – сказав Густєлєв. – На сьогодні вже розпочато ремонт цієї ж ділянки в напрямку Північного мосту. В рамках реконструкції Шулявського шляхопроводу відновлено рух автомобільного транспорту на з’їздах із вулиці Вадима Гетьмана на проспект Перемоги у напрямку станції метро «Житомирська» та з проспекту Перемоги на вулицю Олександра Довженка у напрямку станції метро «Дорогожичі».

Масштабні роботи продовжуються на проспекті Любомира Гузара, вулицях Покровській, Пушкінській, Микільсько-Ботанічній, Олекси Довбуша, Подільському мостовому переході, шляхопроводах на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту, вулиці Богатирської та проспекті Степана Бандери, пішохідному мосту через лінію швидкісного трамваю біля кінотеатру «Лейпциг», пішохідному мосту через проспект Любомира Гузара біля вулиці Миколи Василенка тощо. Крім того, в усіх районах столиці триває середній ремонт доріг суцільним покриттям. Саме такий ремонт наразі проводиться на вулицях Тульчинській, Стрітенській, Тростянецький, Товарній, Ревуцького, Китаївській, Паторжинського, Крутогірній, Генерала Наумова, проспекті Миру тощо.

Джерело: Вечірній Київ

Поділитися в соцмережах