АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Спецтехніка від українського заводу «Техкомплект»

У 2019 році у виставці АВТОДОРЕКСПО вперше візьме участь завод спецтехніки «Техкомплект». Це українське виробничо-комерційне підприємство, яке більше 22 років виробляє, ремонтує й обслуговує спецтехніку, встановлює на автотехніку різні кузовні надбудови, таких як бетонозмішувачі, крани-маніпулятори, автопаливозаправники та інші спецмашини для конкретних задач.

На АВТОДОРЕКСПО 2019 компанія «Техкомплект» представить одразу обидві частини своєї експозиції – у павільйоні та на відкритому майданчику. Завод продемонструє ті види спецтехніки, які користуються попитом серед дорожньо-будівельних підприємств.

На власному заводі в Полтавській області компанія «Техкомплект» конструює та виробляє автоцистерни для перевезення світлих нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3. Автоцистерни мають об’єм від 4 до 20 кубометрів і монтуються на вантажні шасі з повною масою в діапазоні від 7 до 30 тонн (як базові використовуються дорожні шасі від MAN, IVECO, MERCEDES, JAC, МАЗ, ГАЗ тощо). Особливістю автопаливозаправників «Техкомплект», яка відрізняє їх від стандартних бензовозів, є наявність вбудованої системи обліку та роздачі палива.

Можливість стежити, як витрачаються нафтопродукти, – важливий аргумент на користь того, чому власник підприємства, яке займається будівництвом доріг, має придбати автопаливозаправник від «Техкомплект». Техніка буде представлена всередині виставкового павільйону.

На відкритому майданчику «Техкомплект» продемонструє відвідувачам виставки автобетонозмішувачі IMER. Змішувальні барабани IMER мають італійське походження. Монтаж на нове чи вживане давальницьке вантажне шасі виконується на заводі спецтехніки «Техкомплект». В асортименті торговельної марки IMER – міксери об’ємом від 3 до 15 кубометрів. Спецтехніка IMER гарантує доставку бетону із заводу на робочий майданчик в ідеально однорідній консистенції.

Відвідайте стенди «Техкомплект» у павільйоні та на відкритому майданчику виставки АВТОДОРЕКСПО, яка відбудеться з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» у Києві.

Поділитися в соцмережах