АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Сучасні армувальні матеріали на стенді «Євроізол-Геосинтетикс»

Грамотне використання армування у будівництві доріг дозволяє значно подовжити термін служби дорожнього полотна. Сучасні геосинтетичні матеріали здатні вирішувати широкий спектр задач: одні укріплюють ґрунти на схилах і опорних стінах уздовж доріг, другі забезпечують міцність і стійкість ґрунтових основ, треті здатні підвищити пружність дорожнього одягу та попередити утворення тріщин, колій і вибоїн. Великий асортимент армувальних матеріалів від відомих світових виробників на виставках АВТОДОРЕКСПО щороку представляє компанія «Євроізол-Геосинтетикс».

Цього року компанія акцентує увагу на низці продуктів для дорожнього будівництва.
Dualtex® PET – композитна решітка для армування асфальтобетонних шарів, виготовлена з високоміцних поліефірних ниток і підкладки з нетканого геотекстилю.
Dualtex® PVA – композитна решітка для армування асфальтобетонних шарів, виготовлена з полівінілспиртових ниток і додатково просочена бітумною емульсією.
Asphaltex® Glass – двовісна решітка для армування асфальтобетонних шарів, виготовлена з високоміцних скляних волокон і додатково просочена бітумною емульсією.
Gruntex® PET – ткана гнучка армувальна двовісна георешітка з жорсткими вузловими з’єднаннями. Георешітка виготовляється з високоміцних поліестерових ниток, а для додаткової УФ-стабілізації покривається спеціальним ПВХ-покриттям.
Typar® SF – це нетканий термічно скріплений геотекстиль, виготовлений з неперервних 100% поліпропіленових волокон. Завдяки унікальній технології виробництва, запатентованій концерном DuPont (Люксембург), Typar® SF має високі показники міцності та початкового модуля пружності, оптимальне видовження (не більше 55%), однорідність і виняткові гідравлічні характеристики.

Отримайте більше інформації про сучасні армувальні матеріали для будівництва доріг на стенді компанії «Євроізол-Геосинтетикс» під час виставки АВТОДОРЕКСПО, яка відбудеться з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл».

Поділитися в соцмережах