АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Трасу Н-26 Чугуїв – Мілове повністю відремонтують

У Луганській області за програмою Володимира Зеленського «Велике будівництво» ремонтують трасу Н-26 Чугуїв – Мілове, яка є однією з найбільш завантажених транспортних артерій регіону. Дорожники планують повністю оновити всю дорогу.

Станом на зараз ремонт цієї траси стартував у місті Старобільськ, передає Луганська ОДА.

На маршруті працюють чотири підрядних організації. Зокрема, «Автомагістраль-Південь» виконує ремонт 35 км дороги, від Старобільська до Євсуг.

Спочатку тут фрезерують зношене покриття, потім покладуть вирівнювальний шар основи, виробленої за технологією холодного ресайклінгу. Після чого прокладуть нижній шар покриття дороги товщиною 10 см з крупнозернистої асфальтобетонної суміші і верхній – 5 см щебенево-мастикового асфальтобетону.

За межами міста також розчищають узбіччя від чагарнику і дрібнолісся. По завершенні дорожніх робіт встановлять дорожні знаки, автобусні зупинки і нанесуть розмітку.

Нагадаємо, на Луганщині також пройде маршрут найдовшої дороги України – М-30 Стрий – Ізварине, яку створюють за програмою «Велике будівництво». Ця траса завдовжки 1 400 км буде буквально зшивати країну зі сходу на захід.

 

Джерело: censor.net

Поділитися в соцмережах