АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Укравтодор автоматизує систему управління дорогами

Державне агентство автомобільних доріг України представило єдину систему управління станом доріг E-Road. Вона містить інтерактивну карту дорожніх робіт з інформацією про контракти підрядників та актуальний хід будівництва.

Поки система буде працювати тільки для внутрішніх потреб відомства, проте в майбутньому можливе розширення функціоналу для людей, передає прес-центр «Укравтодору».

Система дозволить в реальному часі слідкувати за виконанням робіт на дорогах, забезпечуючи прозорість у взаємодії між службами автодоріг (САД) у областях і підрядниками, а також між САД і «Укравтодором».

«Завдяки використанню оперативних та об’єктивних даних в E-ROAD, контроль використання коштів і дотримання термінів робіт стають ще більш жорсткими. Інформація в системі оновлюється щодня, завдяки чому оперативність прийняття рішень замовниками робіт зростає», – йдеться в повідомленні.

Крім того, E-ROAD також зможе обробляти надану системою WiM інформацію щодо потоку транспортних засобів і здійснених порушень в розрізі годин або днів, суми потенційних штрафів, шукати порушника за номерним знаком.

 

Джерело: kurs.com.ua

Поділитися в соцмережах