АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Унікальний асфальтоаналізатор PAVELAB 50 на стенді IPT Group

Впровадження принципу гарантійної відповідальності у будівництві доріг робить питання контролю якості ще актуальнішим. Це також спричиняє підвищений інтерес до відповідних технологій.

Багаторічний учасник виставок АВТОДОРЕКСПО компанія IPT Group є постачальником контрольно-вимірювального та випробувального обладнання IPC Global | CONTROLS Group, ексклюзивним постачальником дорожньої техніки і технологічного обладнання італійської компанії IMPIANTI GUTHERM.

На виставці компанія продемонструє асфальтоаналізатор PAVELAB 50, який являє собою друге покоління автоматичних замкнених пристроїв для екстракції в’яжучого, розроблений компанією IPC Global | CONTROLS Group.

У пристрої втілено низку функцій, які роблять цю систему унікальною на сучасному міжнародному ринку. Асфальтоаналізатор PAVELAB 50 дозволяє виконувати аналіз зразка асфальтобетону, визначати вміст в’яжучого, відокремлювати його для подальшого відновлення із застосуванням роторного випарника. Отриманий зразок в’яжучого використовується для виконання додаткових випробувань, таких як пенетрація, температура розм’якшення тощо.

Отримайте більше інформації про новинку на стенді компанії IPT Group під час виставки АВТОДОРЕКСПО, яка відбудеться з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» у Києві.

Поділитися в соцмережах