АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У КМДА підбили підсумки ремонтів у столиці за 2022 рік

У 2022 році в Києві продовжували розпочаті в попередні періоди роботи з реконструкції та капітального ремонту об’єктів транспортної інфраструктури і дорожнього господарства. Ці заходи передбачені Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки.
Про це, підбиваючи підсумки виконання Програми, повідомив Департамент економіки та інвестицій КМДА.
Так, тривали капітальні ремонти шляхопроводу через залізничні колії на вулиці Льва Толстого та на ділянці від вулиці Тарасівської до вулиці Василя Липківського, на вулицях Ентузіастів і Шумського, проспекті Володимира Івасюка.
Також до 24 лютого здійснювали роботи з будівництва Подільського мостового переходу. Завершено капітальний ремонт вулиці Івана Франка в Шевченківському районі.
Також у мережі зовнішнього освітлення в Оболонському районі столиці замінено ртутні та натрієві світильники на світлодіодні.
Загалом торік на роботи з будівництва, реконструкції і капітальних ремонтів у рамках Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки було спрямовано 790,05 мільйона гривень.
Як повідомляв «Вечірній Київ», місто не відмовилося від проєкту будівництва метро на Виноградар. Роботи на спорудженні гілки метро будуть продовжені.

 

Джерело: vechirniy.kyiv.ua

Поділитися в соцмережах