АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Заасфальтували ділянки дороги від Вишгорода до Чернігова

дорожное строительствоУкравтодор повідомив про завершення асфальтування ще двох проблемних ділянок дороги Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів.
Після російського бомбардування мосту через річку Десна транспортний зв’язок між містами трасою М-01 було обірвано. Єдиним шляхом залишилася дорога Р-69, де покриття давно зношене.
Укравтодор нагадує, що у 2022 році планував повністю її відремонтувати, однак повномасштабне вторгнення в Україну російських військ все перекреслило.
Для довезення життєво необхідних вантажів проводять аварійний ремонт дороги Р-69. Працюють кілька підрядних організацій. Тут задіяно пневмоструменеві машини для ліквідації дрібних пошкоджень. На найгірших ділянках влаштовують суцільні шари асфальтобетону.
Покращення проїзду дорогою Р-69 планують невдовзі завершити. Просять дотримуватись правил дорожнього руху, не заїжджати на щойно укладений асфальтобетон, поки смугою проїзд не відкрито.
Раніше цього тижня на маршруті Р-69 у Київській області відкрили міст на Осещину та Хотянівку. Переправа через Обводний канал Київської ГЕС, що існувала раніше, була зруйнована російськими агресорами. Робота зі спорудження нового мосту на Хотянівку йшла ударними темпами – на початок травня було споруджено майже всі конструкції переправи.

 

Джерело: vechirniy.kyiv.ua

Поділитися в соцмережах