АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На Прикарпатті стартували дорожні роботи поблизу Вишківського перевалу

дорожное строительствоНа Прикарпатті відновилися роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги Р-21 Долина – Хуст. Про це повідомили у пресслужбі Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Як було зазначено, ремонт вказаної дороги проводиться в рамках Національного проєкту «Велике будівництво» за кошти державного бюджету. Проєкт розраховано на два роки.

Зокрема, торік на дорозі було влаштовано вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону від Мислівки до Вишківського перевалу.
Цьогоріч роботи стартували у районі села Вишків. Підрядники проводять розпушення старого дорожнього полотна та регенерацію.

Як повідомили в «Укравтодорі», цьогоріч на ділянці від Долини до межі з Закарпатською областю автодороги Р-21 Долина – Хуст планується влаштувати два шари асфальтобетону, оновити десять мостів, нанести горизонтальну дорожню розмітку та упорядкувати узбіччя.

Всього ж протягом 2021 року на Прикарпатті в рамках «Великого будівництва» планується відремонтувати 255 кілометрів доріг загальнодержавного значення.

 

Детальніше: briz.if.ua

Поділитися в соцмережах