АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Почався ремонт на дорозі до озера Світязь

В ході реалізації президентської програми «Велике будівництво» у 2021 році у Волинській області буде відновлено туристичний напрямок Шацьк – Семенівка, що веде до Шацького національного природного парку, повідомляє на своїй сторінці в Facebook Укравтодор.

Ця дорога веде, в тому числі до найбільшого і найглибшого в Україні природного озера Світязь. На деяких ділянках, за даними Укравтодору, роботи вже почалися.

«Почали з автодороги Т-03-06, на ділянці Шацьк – Волиця вже стартували ремонтні роботи», – пише Укравтодор.

Ця ділянка з пошкодженим дорожнім покриттям з бруківки має протяжність понад 9 кілометрів. В ході ремонту його розширять від нинішніх 4,5 м до 6 м і покриють двома шарами асфальту.

В цілому ж на цьому маршруті роботи будуть проведені на дорогах Т-03-06 / Т-03-02 / – Шацьк – Волиця – Прип’ять – Любохини – / Т-03-08 / і Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – / Р-14 /.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу президента, координатор президентської програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко повідомив про старт в Україні програми «Велика реставрація», в ході якої будуть відновлені не тільки 150 об’єктів культурної, історичної та природної спадщини, а й вся інфраструктура, що забезпечує комфортний під’їзд до об’єктів.

Джерело: ukraina24.segodnya.ua

Поділитися в соцмережах