АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Києві визначили перелік вулиць для капітального ремонту

Лише за три місяці зими працівники «Київавтодору» ліквідували пошкодження на майже шести тисячах квадратних метрів дорожнього покриття. В місті також склали перелік вулиць, на яких планують здійснити капітальний ремонт цього року.
Про це заявив мер Києва Віталій Кличко. За його словами, роботи з дрібних та поточних ремонтів доріг тривають уже в усіх районах міста.
«Завершимо капітальний ремонт шляхопроводу на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського над залізницею (це колишня Льва Толстого). Оновимо і саму вулицю Скоропадського. Плануємо також закінчити капітальний ремонт вулиці Шумського та капремонт автошляху на Кільцевій дорозі. Триватиме й капремонт проспекту Володимира Івасюка (колишнього Героїв Сталінграда)», – заявив мер столиці.
Кличко зазначив, що триватимуть роботи і з ремонту історичного центру Києва. Зокрема, планується завершити ремонт покриття з гранітної бруківки на вулиці Грушевського.
Він сказав, що дорожники чимало зроблять і для оптимізації руху в столиці та зниження аварійності на дорогах.
Зокрема, у планах київської влади – влаштувати 40 нових перехресть із кільцями малого радіусу. Також планується розпочати реконструкцію транспортної розв’язки на перетині вулиць Богатирської і Полярної.
У столиці також будуватимуть підземні паркінги подвійного призначення. Вони будуть використовуватися у мирний час як паркомісця, а у випадку надзвичайних ситуацій можуть використовуватися як укриття. Планування таких об’єктів будуть здійснювати за вимогами, які відповідають укриттям.

 

Джерело: ukrinform.ua

Поділитися в соцмережах