АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Києві відремонтують шляхопровід на перетині Дегтярівської і Довженка

У Києві цього року на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка замінять старий аварійний шляхопровід на новий та сучасний, повідомили в КМДА.
«Нині цей шляхопровід перебуває в аварійному стані. Його тимчасово посилили додатковими опорами, а також демонтували частину балок. Також на ньому звужено проїзд транспорту», – йдеться в повідомленні.
Реконструкція шляхопроводу у складі транспортної розв’язки дасть змогу замінити споруду. Зокрема, повністю розберуть її опори, прогони, фундаменти. Натомість збільшать ширину із 28 до 40 м та облаштують велодоріжки. Довжина самого прогону збільшиться із 33 до 36 м. Крім цього, новий шляхопровід буде вищим.
Згідно із проектом реконструкції, розрахункова інтенсивність руху на основних підходах до шляхопроводу на 2024 рік становитиме 47 992 автомобілі на добу.
В рамках реконструкції дорожники відновлять також магістральні вулиці загальноміського значення Дегтярівську, Олени Теліги та Олександра Довженка у районі розв’язки, основні з’їзди та заїзди шляхопроводу, тротуари, трамвайне полотно.
Термін будівництва складає 14 місяців.
Так, рух на вулиці Олександра Довженка обмежать із 27 травня до 30 липня. Дорожники замінять усі шари асфальтового покриття, оновлять тротуари, а також прокладуть новий колектор дощової каналізації.

 

Джерело: cfts.org.ua

Поділитися в соцмережах