АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Києві стартував масштабний ремонт мостів

У Києві стартував капітальний ремонт шляхопроводу на вулиці Льва Толстого, який знаходиться поблизу вокзального комплексу «Київ-Пасажирський». Про це повідомляє «Київавтодор».

За словами комунальників, капітальний ремонт там не виконували з 1965 року. Планується замінити монолітну плиту проїжджої частини і тротуарів, а також встановити нові деформаційні шви, поручневу і бар’єрну огорожу, нанести сучасну гідроізоляцію, оновити асфальтове покриття. Влаштують і нове монолітне сполучення шляхопроводу з насипом проїжджої частини. Як заявили в корпорації, роботи планують закінчити до кінця року.

Паралельно з капітальним ремонтом шляхопроводу оновлять вулицю Льва Толстого (від вул. Митрополита Липківського до вул. Тарасівської). Також незабаром стартує ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу на перетині вулиці Олени Теліги, проспекту Бандери і вулиці Новокостянтинівської.

«В рамках проекту передбачено також виконати повний комплекс робіт. Зокрема, влаштувати нову монолітну плиту, гідроізоляцію та асфальтове покриття, замінити деформаційні шви, поручневу і бар’єрну огорожу, змонтувати нові мережі освітлення», – повідомили комунальники.

Нагадаємо, зараз іде ремонт на Індустріальному шляхопроводі. Тривають і середні ремонти штучних споруд:
– пішохідний міст на Столичному шосе;
– пішохідний міст на перетині просп. Лобановського і вул. Кайсарова;
– шляхопровід над трамвайними коліями на вул. Лифаря;
– шляхопровід на перетині Кільцевої дороги з вул. Курбаса.

 

Джерело: rupor.info

Поділитися в соцмережах