АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

S-Pass – LED система безпеки для нерегульованих пішохідних переходів

Французька компанія ABEL, яка є фахівцем у виробництві вуличного освітлення, запропонувала рішення, що здатне підвищити безпеку нерегульованих пішохідних переходів. S-Pass – це колони, що встановлюються на узбіччях і підсвічують «зебру» синіми променями.
Технологія базується на встановленні чотирьох світлодіодних стовпчиків високої видимості висотою 1300 мм. Вони проєктують яскраві сині промені на розмітку пішохідного переходу, роблячи його помітним в темний час доби. Компанія пропонує встановлювати S-Pass в містах, передмістях і сільських районах. Промені попереджатимуть водіїв про наближення до переходу з більшої відстані і зроблять розмітку більш контрастною.
Стовпчики оснащені замінованими LED лампами з низьким енергоспоживанням 4 Вт, а також клему заземлення і розрядник перенапруги. Джерело освітлення має рівень захисту IP68, сама конструкція – IP44. Колони також мають антивандальну конструкцію – вони стійкі до ударів і пошкоджень.
Першу систему S-Pass уже випробовують у реальних умовах – встановлення такої ухвалила влада острова Корсика. Стовпчики встановлені на переході за 20 кілометрів від міста Аяччо – найбільшого міста і порту острова.

 

Джерело: abeleclairage.fr

Поділитися в соцмережах