АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

В Україні спостерігається активний попит на бітумовози

Як відомо, у нас в країні діє державна програма по фінансуванню будівництва доріг. У 2020 році на будівництво доріг держава повинна виділити з бюджету 124,9 млрд гривень. Такі масштаби фінансування та темпів будівництва вплинули і на інтерес компаній до дорожньо-будівельної техніки і, зокрема, до закупівель техніки для перевезення бітуму.

Одним з лідерів ринку з виробництва та постачання бітумовозів в Україні є завод виробник напівпричепів-цистерн Everlast, який за останні два роки активного будівництва доріг реалізував більше 70 нових бітумовозів. За цей період відразу декілька компаній клієнтів Everlast оновили свій парк. Це – ДнепрТрансНафта, Автотранс логістик, Термінал МК, Санрайс логістик, Транском груп (АЕТ), СПМК-17 і інші.

Цього року Everlast активно пропонує на ринку дві конструктивні версії бітумовозів з полегшеною конструкцією Euro light:
28 м3, паропідігрів, низьколегована сталь 4 мм
30 м3, паропідігрів, нержавіюча сталь 3 мм.

При створенні напівпричепа-цистерни для перевезення бітуму компанія Everlast максимально враховувала потреби українського ринку, що було виражено в адаптації напівпричепів для українських доріг і в реалізації багатьох інших аспектів.
Наприклад, 90% бітуму в Україні імпортується, і це висуває свої вимоги. Доставка займає мінімум 3-4 дні, тому посилена конструкція термоізоляції бітумовозів Everlast забезпечує зниження температури приблизно на 10 градусів на добу. Це дозволяє зливати вантаж без додаткового розігріву і через 5-6 діб після завантаження.

Друга вимога – надійність. При комерційних поставках збої недопустимі, а простої при перевезенні бітуму тягнуть за собою додаткові витрати часу і ресурсів на розігрів вантажу. Тому конструкторами заводу Everlast спроектована надійна конструкція і застосовуються тільки кращі вузли та комплектуючі, які добре зарекомендували себе в українських умовах.

Третя вимога – вантажопідйомність. Бітумовози доставляють продукт через кордон і в кожному рейсі проходять ваговий контроль. Однак хороше утеплення, надійна конструкція – це додаткова маса. Інженери виробника автоцистерн Everlast вирішили складне технічне завдання: спроектували надійний і добре утеплений напівпричіп, який перевозить 25 тонн бітуму без перевантаження. При спорядженій масі 7200 кг Євро і використанні легкого тягача 4х2 напівпричіп Everlast відповідає дозволеній масі 40 тонн, а продумана конструкція забезпечує правильний розподіл цього навантаження по осях. Власники бітумовозів Everlast спокійні: їх техніка не руйнує дороги і не боїться вагового контролю.

Якщо цього мало, Everlast пропонує ще більш легкий бітумовоз з цистерною з нержавіючого металу. При обсязі 30 куб.м його маса становить 6500 кг. Возіть більше, заробляйте більше!
Бітумовози Everlast виготовляють на замовлення клієнта, і оснащуються згідно з усіма побажаннями майбутніх власників. Наприклад, для дорожньо-будівельних компаній пропонується система автономного підігріву. Бітумовоз Everlast, оснащений такою системою, може чекати розвантаження стільки, скільки буде потрібно.

Але найголовніше: Everlast – локальний виробник, який завжди поруч. А це означає, що клієнти завжди забезпечені запчастинами, комплектуючими та витратними матеріалами для сервісного обслуговування та ремонту. Що б не трапилося, простої будуть мінімальними. Техніка Everlast створена для того, щоб їздити і заробляти гроші для своїх власників!

Поділитися в соцмережах