АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Кабмін затвердив ремонт на двох ділянках дороги Київ-Харків-Довжанський

ремонт дорогиКабінет міністрів України затвердив розпорядження про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок для капітального ремонту дороги державного значення М-03 «Київ-Харків-Довжанський». Відповідне рішення підтримали на засіданні уряду, передає кореспондент УНН.

Так, проектом акту пропонується надати службі автомобільних доріг у Полтавській області на розроблення з урахуванням вимог національних стандартів, норм і правил землеустрою дозвіл на відведення земельних ділянок держвласності загальною площею 2,34 га, що перебувають у постійному користуванні ДП «Полтавське лісове господарство» для капітального ремонту дороги державного значення М-03.

«Те ж по М-03 по Київ-Харків-Довжанський вже на інших ділянках. Те ж саме службі автомобільних доріг вже у Харківській області на розроблення з урахуванням вимог національних стандартів, норм і правил землеустрою дозвіл на відведення земельних ділянок держвласності загальною площею 0,55 га, що перебувають у постійному користуванні ДП «Жовтневе лісове господарство» для реконструкції і обслуговування автомобільною дороги державного значення М-03», – повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

 

Джерело: unn.com.ua

Поділитися в соцмережах