АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На АВТОДОРЕКСПО 2020 розіграють бензопилу STIHL MS 180

Прийдешній форум АВТОДОРЕКСПО 2020 обіцяє бути по-справжньому цікавим і корисним. Ми запропонуємо для огляду цілий павільйон у 6 тисяч квадратних метрів і майданчик просто неба. Як всередині, так і ззовні павільйону буде представлено чимало професійної габаритної техніки. А кількість компаній учасниць сягатиме 70, при чому понад 30% компаній братимуть участь у Форумі вперше.

До ділової атмосфери додамо ще трохи розваг і азарту – учасників і гостей Форуму запрошуємо взяти участь у розіграші призу – бензопили STIHL MS 180. Випробувати свою вдачу дуже просто – необхідно залишити візитівку в лототроні та бути присутнім в павільйоні під час розіграшу.

Розіграш призу відбудеться 12 листопада о 16.00 у головному конференц-залі.

Умови участі

  1. Взяти участь у розіграші можуть особи, які досягли 18 років.
    Для участі у розіграші в лототроні необхідно залишити візитну картку з номером мобільного телефону. Залишати більше однієї візитної картки заборонено.
  2. Визначення переможця відбувається шляхом випадкового вибору з лототрона однієї візитної картки.
  3. У розіграші беруть участь усі візитні картки, залишені в лототроні з моменту відкриття виставки 11 листопада і до моменту проведення розіграшу 12 листопада.
  4. Розіграш проводиться 12 листопада о 16.00 у головному конференц-залі безпосередньо під час виставки «АВТОДОРЕКСПО» (ВЦ «КиївЕкспоПлаза», Київська область, село Березівка, вулиця Амстердамська, 1).
  5. Щоб отримати приз, учасник розіграшу має бути присутній у момент визначення переможця в зоні проведення розіграшу та забрати свій приз особисто. Щоб підтвердити свою особу, переможець повинен відповісти на дзвінок організатора за номером мобільного, вказаного на візитівці.
  6. Якщо переможець у момент проведення розіграшу не присутній на виставці, розіграш проводиться повторно.
Поділитися в соцмережах