АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Нові моделі техніки в парку «ДОРОЖНЬО-БУДІВЕЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ – 208»

Новий учасник форуму АВТОДОРЕКСПО – компанія «ДОРОЖНЬО-БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ – 208» – займається будівництвом і ремонтом доріг, укладанням тротуарної плитки та чищенням доріг у зимовий період. Компанія має штат із 8 будівельних бригад і власний парк у більш як 20 одиниць спеціальної техніки. Щороку підприємство укладає близько 100-120 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття.

Всі роботи «ДБУ – 208» виконує у відповідності із вимогами технічних правил ремонту і утримання вулиць і доріг населених пунктів.

Дбаючи про якість своєї роботи, компанія регулярно оновлює парк власної будівельної техніки сучасними машинами. Зокрема, у 2019 році був придбаний перший в Україні асфальтоукладач VOLVO P4820D – машина, що чудово спорається як з роботами в умовах містах, так і з будівництвом магістралей. Асфальтоукладач оснащений вигладжувальною плитою, що швидко і рівномірно нагрівається і, таким чином, забезпечує високу якість укладання асфальту.

«ДБУ – 208» також були першим підприємством на території Євразії, що почали використовувати асфальтовий коток Caterpillar моделі CB7 AT500102.

Поділитися в соцмережах