АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Форум АВТОДОРЕКСПО 2020 відкрито!

Сьогодні, 11 листопада у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» поблизу Києва розпочав роботу міжнародний форум дорожнього будівництва АВТОДОРЕКСПО 2020. За розмірами виставкової площі і кількістю представленої наживо техніки, цьогорічна подія стала найбільшою за всю історію форуму. Тут наживо представлені близько 70 компаній галузі – виробники і постачальники усіх категорій обладнання й матеріалів для дорожньої галузі.

За давньою традицією, офіційний старт роботі форуму АВТОДОРЕКСПО дав очільник Укравтодору. Цього року Олександр Кубраков відкрив також дводенну науково-практичну конференцію і в своїй промові розповів про перспективи для всієї галузі.

За словами Олександра Кубракова, наступного року в Україні побудують 6800 кілометрів автошляхів, зведуть 150 штучних споруд і встановлять 60 майданчиків зважування в русі. В результаті здійснення таких проектів, збільшиться замовлення на експлуатаційне утримання доріг, зросте потреба в незалежному технагляді. Одним словом, дорожники будуть забезпечені роботою на весь наступний рік.

Оглядаючи виставку, Олександр Кубраков також поспілкувався із компаніями галузі й відзначив, що всі вони реально відчувають збільшення масштабів будівництва, а отже й збільшення потреби у машинах, технологіях, матеріалах і обладнанні.

Жваву роботу галузі відчуваємо і ми – організатори АВТОДОРЕКСПО. Адже, незважаючи на непросту економічну ситуацію в країні, площа форуму суттєво збільшилась, кількість техніки приємно вражає, а кількість відвідувачів анітрохи не зменшилась, порівняно з минулим роком.

18-й Міжнародний форум АВТОДОРЕКСПО працюватиме у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» з 11 по 13 листопада. Дістатися у виставковий центр можна безкоштовними трансферами від станції метро Житомирська.

Поділитися в соцмережах