АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Які дороги відремонтують у столиці наступного року

Мер Києва Віталій Кличко поділився планами щодо ремонтів доріг на наступний рік.

«Поки дозволяє погода ми продовжуємо ремонти доріг у столиці. Можу точно сказати, що оновлення доріг та шляхопроводів буде одним з пріоритетів і в наступному році. У 2021-му ми плануємо завершити реконструкцію, зокрема, Пейзажної алеї, капітальний ремонт вулиць Чорнобильської та Борщагівської», – сказав Кличко.

Наступного року дорожники продовжать будівництво вулиці Довбуша, Великої Кільцевої дороги на ділянках від проспекту Рокоссовського до вулиці Богатирської та від Богатирської до Оболонського проспекту, під’їзної автомобільної дороги від проспекту Лобановського до аеропорту «Київ» (Жуляни).

Продовжиться також реконструкція вулиць Івана Франка та Стеценка, транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана, проспекту Гагаріна з реконструкцією транспортної розв’язки біля метро «Чернігівська».

Віталій Кличко також повідомив, що у 2021 році розпочнеться будівництво велодоріжки на Набережному шосе – від Поштової площі до мосту Патона.
Дорожники також будуть проектувати роботи з реконструкції мосту Патона. Розпочнуть капітальний ремонт проспекту Героїв Сталінграда,капремонт Софійської площі та деяких вулиць в центрі міста, зокрема, Льва Толстого та Терещенківської.

«Продовжимо і оновлення міжквартальних проїздів та прибудинкових територій у всіх районах міста. А завтра ми відкриємо два оновлених шляхопроводи на вулиці Богатирській. І до кінця року – іще багато оновлених об’єктів», – сказав Кличко.

На тих вулицях та об’єктах, де здійснюють капітальні ремонти встановлять також нове вуличне освітлення. Таким чином, місто продовжить програму із заміни старих ртутних та натрієвих світильників, розпочату КП «Київміськсвітло» наприкінці 2017 року.

«На сьогодні замінили на сучасні LEDи майже 35 тисяч старих світильників. А також оновили понад 10 тисяч опор. Сучасне освітлення вже мають сотні столичних вулиць, проспектів, прибудинкових територій, парків та скверів, більшість мостів», – підкреслив мер.

Цього тижня у Києві також мають відкрити оновлені шляхопроводи на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту і на перетині вулиці Богатирської та проспекту Степана Бандери.

 

Джерело: glavcom.ua

Поділитися в соцмережах