АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Асфальтозмішувальні установки «Кредмаш»

«Кременчуцький завод дорожніх машин» («Кредмаш») – відоме українське підприємство, яке займається розробкою та виготовленням асфальтозмішувальних і бетонозмішувальних установок у стаціонарному та переміщувальному виконанні, баштового типу, в автомобільному габариті; ґрунтозмішувальних установок, додаткового обладнання та запасних частин до них. Компанія також здійснює монтаж і пусконалагодження асфальтозмішувальних установок, модернізує раніше виготовлені установки.
Асфальтозмішувальні установки КДМ-205 – найкраще рішення для підприємств, орієнтованих на виробництво великих обсягів суміші. Завод може працювати з продуктивністю до 200 тонн на годину, виготовляючи асфальтобетонну суміш за будь-якими рецептами.
Обладнання «Кредмаш» відповідає європейським і українським державним стандартам, виробляється з використанням комплектуючих провідних світових виробників.
Дізнайтеся більше про технології «Кредмаш» під час виставки АВТОДОРЕКСПО з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл».

Поділитися в соцмережах