АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

В Україні з’явиться понад 50 комплексів для зважування транспортних засобів

габаритно-вагові комплексиВ Україні менше ніж за рік збираються встановити понад 50 комплексів автоматичного габаритно-вагового контролю транспортних засобів.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів голова Державного агентства інфраструктурних проєктів України Кирило Хомяков.

«Наразі Укравтодором встановлено 6 пілотних комплексів Weight-in-motion на під’їздах до Києва. Центр обробки даних поки працює в тестовому режимі. До кінця року Укрінфрапроєкт встановить ще 23 комплекси «Зважуванні в русі» + ще 25 Укравтодор. Таким чином, менше ніж за рік в Україні з’явиться понад 50 комплексів автоматичного габаритно-вагового контролю, що з одного боку унеможливить корупцію на дорогах, а з іншого – руйнування українських доріг перевантаженими фурами», – зазначив Хомяков.

Нагадаємо, 7 вересня Кабінет міністрів на позачерговому засіданні у понеділок схвалив розпорядження, що передбачає запровадження цілодобового вагового контролю транспортних засобів з метою запобігання руйнуванню дорожнього покриття.

 

Джерело: finance.ua

Поділитися в соцмережах