АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Дарницький міст мають добудувати до кінця 2022 року

Переможцем тендеру на добудову Дарницького моста в Києві стала компанія «Автострада». Тепер вона має добудувати міст разом із з’їздами до 31 грудня 2022 року.
Підрядник виконає роботи за 1,15 мільярда гривень. Очікувана вартість робіт, згідно з тендером, складала 1,2 мільярда гривень.
Дарницький міст – комбінований залізнично-автомобільний міст, що розташований між Видубичами та Березняками. Його почали будувати у 2004 році й досі не ввели в експлуатацію.
У 2010–2011 роках по черзі відкрили рух залізничного транспорту, а також з’їзди та заїзди автомобільної частини моста на правому березі. Для повного завершення об’єкта необхідно побудувати автомобільну розв’язку на Дніпровській набережній і провести деякі роботи на перетині Дарницького та Харківського шосе.
У березні «Укравтодор» заявив, що разом із «Укрзалізницею» добудує Дарницький міст до кінця 2021 року року. У травні «Укрзалізниця» оголосила тендер. У липні Кабмін виділив на добудову мосту частину необхідної суми – 500 мільйонів гривень.

 

Джерело: the-village.com.ua

Поділитися в соцмережах