АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На будівництві Запорізького мосту завершено монтаж балок естакади

будівництво мостів ЗапоріжжяНа будівництві мосту через Дніпро в Запоріжжі 3 вересня завершено монтаж балок прогонової будови Споруди №3 (естакади через Старий Дніпро).

Естакада через Старий Дніпро з’єднує район Бабурка і острів Хортиця. Для облаштування плити проїжджої частини були змонтовані 30 блоків загальною вагою 1343,6 тонни.

«Підрядна організація залучила до будівництва близько 300 робітників і веде роботи в цілодобовому режимі. За планом, вже до кінця 2020 року буде завершено будівництво і відкритий проїзд через р. Дніпро в м. Запоріжжя. Це дозволить відкрити проїзд з Правого берега міста Запоріжжя до острова Хортиця трьома смугами руху в одному напрямку і суттєво розвантажить транспортний потік в місті», – відзначають в «Укравтодорі».

Паралельно тривають роботи з укрупненого збирання секцій вантового мосту через Дніпро в районі Кривої Бухти. Завершення робіт з будівництва Запорізького мосту планується у 2022 році – на 2 роки раніше, ніж передбачено в контракті з підрядником Onur Taahhut.

Відзначимо, що основні монтажні роботи на мосту через Дніпро в Запоріжжі почалися в середині червня.

 

Джерело: cfts.org.ua

Поділитися в соцмережах