АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На трасі Бориспіль – Маріуполь почався капітальний ремонт

Стартував капітальний ремонт на трасі Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь в межах Черкаської області. Дорогу ремонтуватимуть від кордону з Київською областю до повороту на Канів в селі Софіївка Золотоніського району.

Про це повідомляється на офіційній сторінці у Facebook програми Президента України «Велике будівництво».

У минулому році були відновлені 33 км цієї траси. У нинішньому році роботи тривають.

«На трасі Н-08 на ділянці км 81 + 300 – км 87 + 300 буде проведено капітальний ремонт 6 кілометрів. В рамках капітального ремонту буде проведено комплекс робіт: облаштування основи дорожнього одягу з щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом; облаштування дорожнього одягу і з’їздів з дороги з трьох шарів асфальтобетону; облаштування водовідведення проїжджої частини автодороги і водопропускних труб; зміцнення узбіч; облаштування з’їздів з дороги», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на відремонтованій ділянці облаштують автобусні зупинки та пішохідний перехід з автономним освітленням, а також зроблять майданчик для автотранспорту на кордоні областей, встановлять нові металеві огорожі, дорожні знаки і нанесуть розмітку.

Нагадаємо, координатор програми «Велике будівництво», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко недавно заявив, що амбітний план програми – оновити всю мережу доріг державного значення в Україні (понад 20 тисяч км) до кінця 2023 року.

 

Джерело: censor.net

Поділитися в соцмережах