АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На трасі Н-31 з Дніпра на Київ зводять новий міст і дворівневу розв’язку

Будівництво нової бетонної траси Н-31 Дніпро-Решетилівка не припиняється. Наразі будівельники закінчують зведення моста і дворівневої транспортної розв’язки. Роботи на об’єкті ведуться цілодобово, повідомляє Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

Роботи ведуться в районі перетинання русла р. Орель і каналу «Дніпро-Донбас». Зокрема, – шосе Н-31 Дніпро – Решетилівка, Царичанський район, км. 28 + 132. Повідомляється, що на об’єкті цілодобово працюють близько 80 фахівців. Також тут працює 14 одиниць важкої техніки: крани, катки та самоскиди.

Бетонний міст по трасі Н-31 через водоканал «Дніпро-Донбас» вже поєднав обидва берега. В даний момент будівельники встановлюють блоки огорож, карнизи, а також заливають тротуари і готують перекриття до гідроізоляції.

З іншого боку, на дворівневій розв’язці над трасою Т-04-12 (Кам’янське – Перещепине) встановлюють балки прогонів. Будівельники заливають проїжджу частину бетоном.

Відзначимо, будівництво швидкісної траси Н-31 Дніпро-Решетилівка, дозволить істотно прискорити рух між містами. Так, поїздка від Києва до Дніпра протяжністю 477 км прискориться більш ніж на 2 години. Замість 6,5 годин дорога буде займати всього 4,5.

 

Джерело: dnpr.com.ua

Поділитися в соцмережах