АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Ремонт Кільцевої дороги у Києві затримується на місяць

Триває капітальний ремонт Кільцевої дороги на ділянці від Жулянського шляхопроводу до повороту в м. Вишневе. Ремонт розпочався наприкінці вересня.
Як інформує КК «Київавтодор», через несприятливі погодні умови та блокування вантажів на кордоні з Польщею, що призвело до затримки постачання матеріалів для виготовлення асфальтобетонної суміші, рух цією ділянкою планується відкрити наприкінці 2023 року.
У межах капітального ремонту дорожники влаштовують нову систему дощової каналізації. Це збільшить пропускну спроможність води під час опадів і не допустить підтоплення. Окрім того, уздовж усієї ділянки фахівці прокладають мережу зовнішнього освітлення з монтуванням опор із сучасними енергоощадними LED-світильниками.
Київавтодор повідомляє, що паралельно тривають роботи із влаштування щебеневої основи для подальшого асфальтування ділянки в три шари, що забезпечить зносостійкість і продовжить термін експлуатації покриття.
Дорожники столиці підкреслюють, що оновлення Кільцевої дороги — це важливий проєкт для Києва, що комплексно з’єднає три ділянки відремонтованої дороги та забезпечить безперебійний рух транзитного транспорту в об’їзд столиці.
Нагадаємо, що рух транспорту обмежено на двох смугах ділянки Кільцевої дороги в кожному напрямку. Також закритий лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та з вул. Миколи Трублаїні на Кільцеву дорогу (у сторону Одеської площі).

 

Джерело: vechirniy.kyiv.ua

Поділитися в соцмережах