АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Укравтодор приєднався до Організації європейських дорожніх адміністрацій

Минулого тижня у Лісабоні відбувся офіційний вступ Державного агентства автомобільних доріг України до Conference of European Directors of Roads. Організація CEDR об’єднує європейські національні дорожні адміністрації. Для України це стратегічний крок назустріч приєднанню до європейської інфраструктурної родини. Заявку про участь в цій асоціації Укравтодор подав ще у 2016 році.
CEDR сприяє вдосконаленню управління дорогами та доповнює роботу не лише Всесвітньої дорожньої асоціації PIARC, але й інших регіональних дорожніх асоціацій. Інтеграція українських доріг до європейської транспортної системи – це підвищення на них рівня безпеки руху, комфортності та економічності перевезень.
Розбудова і поглиблення взаємовідносин між Україною та ЄС у дорожній сфері створить нові можливості для бізнесу: перевезень, виробників сировини та обладнання, висококваліфікованих інженерів та консультантів.
«Імплементація європейських стандартів та практик у нашій галузі, допоможе Україні якомога швидше і ефективніше відновитися після російської військової агресії.
Ми шукаємо партнерів та інвесторів: тих, хто допоможе після перемоги відбудувати Україну, а сьогодні підтримає наші проєкти фази «виживання», – зазначив перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко.
Для розширення співпраці та координації зусиль Укравтодор у CEDR ініціював робочу групу керівників дорожніх агентств Європи.

 

Джерело: facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Поділитися в соцмережах