АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Запорізькій області завершують ремонт автодороги Н-23

укладання асфальтуУ Запорізькій області закінчують поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя, одного з найважливіших маршрутів регіону.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію «Укравтодору».

Зараз на автодорозі завершують нанесення дорожньої розмітки з використанням технології «холодного пластику». Після фінішу цих робіт ділянку траси Н-23 (км 272 + 849 – 282 + 880) буде введено в експлуатацію.
Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Автомагістраль-Південь».
Відзначимо, що автомобільна дорога Н-23 була побудована в післявоєнні роки минулого століття. Вона проходить по території Кіровоградської, Дніпропетровської та Запорізької областей. Її загальна довжина становить 255, 8 км.

Ця дорога є однією з пріоритетних для розвитку інфраструктури регіону.
У 1960-1970 роках було проведено перебудову покриття з доведенням до параметрів II технічної категорії. З тих пір здійснювалося виключно експлуатаційне утримання.

Нагадаємо, ЦТС писав, що поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя стартував у 2020 році. Робочим проектом, зокрема, було передбачено посилення основи автодороги на окремих ділянках, укладання двох шарів асфальтобетонного покриття, створення водовідведення з проїжджої частини, а також ремонт водопропускних труб і нанесення дорожньої розмітки з застосуванням холодного пластику.

 

Джерело: cfts.org.ua

Поділитися в соцмережах