АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У КМДА відзвітували про ремонт доріг у столиці

У Києві тривають масштабні роботи на вулицях Милославській, Чорнобильській, Андріївській, ділянці автошляху Т-10-27, проспекті Бандери, Пейзажній алеї, Індустріальному та Новокостянтинівському шляхопроводах, 2-х шляхопроводах на вулиці Льва Толстого. Також у цілодобовому режимі триває будівництво Подільського мостового переходу та реконструкція Великої Кільцевої дороги на ділянці від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з будівництвом транспортної розв’язки в різних рівнях.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.
«На Подільському мостовому переході триває демонтаж тимчасових монтажних опор балки жорсткості та монтаж деформаційних швів аркового мосту через р. Дніпро. Також проводяться роботи з розширення вул. Набережно-Хрещатицької на ділянці від вул. Хорива до вул. Верхній Вал, нанесення гідроізоляції тротуарів прогонової будови мостової частини заїзду на Подільський мостовий перехід із вул. Набережно-Хрещатицької в районі вул. Верхній/Нижній Вал та прогонової будови автопроїзду естакади на Рибальському півострові. Триває монтаж шумозахисної та бар’єрної огорож естакади на Рибальському півострові та лівоповоротного з’їзду з мостового переходу на вул. Набережно-Рибальську, розпочато роботи з будівництва дороги від транспортної розв’язки на перетині вул. Бальзака та просп. Шухевича до Подільського мостового переходу», – поінформував Олександр Густєлєв.

За словами заступника голови КМДА, щоденні зміни відбуваються на об’єктах реконструкції та капітального ремонту. Так, на завершальному етапі капітальні ремонти просп. Степана Бандери і вул. Милославської. На просп. Степана Бандери вже повністю завершено влаштування нового асфальтового покриття проїжджої частини. Загалом на магістралі влаштовано майже 150 тис. кв. м щебенево-мастикового асфальтобетону. І нині облаштовують тротуари й велодоріжки. Найближчим часом нанесуть дорожню розмітку.

Як повідомив заступник голови КМДА, оновлюють трамвайні колії на Індустріальному шляхопроводі. Уже встановили нові рейки. Їх заливають полімерами і епоксидною смолою, аби було менше вібрацій і шуму від проїзду вагонів.

Роботи з реконструкції та капітального ремонту продовжуються на вулицях Чорнобильській, Андріївській, Пейзажній алеї, Івана Франка, штучних спорудах – Новокостянтинівському шляхопроводі, 2-х шляхопроводах на вул. Льва Толстого, мосту через р. Либідь на Видубичах та інших об’єктах.

 

Джерело: 100realty.ua

Поділитися в соцмережах