АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Луганській області планують відремонтувати 250 км автодоріг у 2021 році

Луганська область в поточному році планує відремонтувати близько 250 км доріг, збільшивши показники по новим дорогам за 2020-2021 роки в регіоні до 400 км.

Про це пише ЦТС з посиланням на Інтерфакс-Україна.
«У нас амбітні плани – збільшити показники 2020 року мінімум на 20%. У поточному році буде відремонтовано близько 250 км доріг. Таким чином, протягом двох років капітальним і поточним середнім ремонтом на Луганщині буде охоплено 400 км доріг, що складає третю частину доріг загального користування державного значення», – повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Луганській області Олег Кравцов під час брифінгу в Луганській облдержадміністрації.

Представники «Укравтодору» в ході брифінгу розповіли, що у 2020 році в Луганській області було розпочато ремонт на 343 км доріг державного значення та завершено на 133 км, ще на 67 км вже облаштований верхній шар асфальтобетону.

Так, роботи завершені і підписані акти введення в експлуатацію на маршруті Сєвєродонецьк – Станиця Луганська (123 км), і ділянці Н-26 за маршрутом Сватове-Старобільськ (10 км). Ще на 67 км роботи тривають: залишається провести роботи по організації дорожнього руху (нанести розмітку, встановити дорожні знаки) – і ці ділянки теж можна буде приймати в експлуатацію.

Нагадаємо, раніше ЦТС писав, що Європейський інвестиційний банк у листопаді 2020 року схвалив два кредитних проекти для України – 340 млн євро в рамках Програми відновлення та 100 млн євро на розвиток доріг в Луганській області.

 

Джерело: cfts.org.ua

Поділитися в соцмережах