АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Шумозахисні бар’єри Plexiglas Soundstop на стенді Пластікс-Україна

«Пластікс-Україна», дистриб’ютор полімерних матеріалів на ринку України, постачає плівки та чорнила Oralite® для виробництва дорожніх знаків, маркування автомобілів, а також екрани Plexiglas® для захисту від шуму.

На виставці АВТОДОРЕКСПО компанія традиційно представить серію продуктів для безпеки та комфорту дорожнього руху. Зокрема, шумозахисні бар’єри Plexiglas® Soundstop, які встановлюються вздовж трас з інтенсивним рухом і залізниць поблизу населених пунктів. У серії Plexiglas® Soundstop виробник пропонує різні моделі плит: крупноформатні високопрозорі плити в литому чи екструдованому виконанні; високопрозорі чи непрозорі литі плити акрилового скла із вбудованим захистом від скалок. Прозорі та непрозорі листи можуть мати як глянцеву, так і матову поверхню, а також виконуватися в одному з 12 кольорів. Для екранів Plexiglas ® Soundstop виробник також пропонує чотири варіанти профілів для плит від 12 до 20 міліметрів завтовшки.

Дізнатися більше про особливості таких шумозахисних екранів можна також і під час конференції, де «Пластікс-Україна» виступить із доповіддю – 6 листопада о 15.40.

Як і на попередніх виставках, на стенді компанії також буде представлений великий асортимент продукції Oralite®: світлоповертальна плівка, однокомпонентні чорнила для трафаретного друку, маски для дорожніх знаків, контурна маркувальна плівка, світлоповертальна плівка для персональної безпеки.

Відвідайте стенд компанії «Пластікс-Україна» на виставці АВТОДОРЕКСПО, яка відбудеться з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» у Києві.

Поділитися в соцмережах