АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

TOPCON 3D-MC MAX – 3D-система для управління бульдозерами

УКРГЕО-ПРОЕКТ - TOPCON 3D-MC MAXКомпанія «УКРГЕО-ПРОЕКТ», що є офіційним представником корпорації TOPCON в Україні, представляє революційну «безщоглову» систему для управління бульдозерами – TOPCON 3D-MC MAX.

Система призначена для вирівнювання та розподілення будь-яких матеріалів на усіх етапах будівництва. 3D-MC MAX забезпечує найвищий рівень продуктивності, максимальну швидкість, повноцінний контроль та високу ефективність.

Відсутність традиційної щогли на відвалі бульдозера зберігає початкову оглядовість при роботі оператора, а також підвищує надійність експлуатації системи. Більше немає необхідності демонтажу щогли при виконанні грубих робіт, робіт під деревами чи при транспортуванні бульдозера.

УКРГЕО-ПРОЕКТ - TOPCON 3D-MC MAXГНСС-антени можна встановити у самому безпечному місці — на криші кабіни. Система 3D-MC MAX може встановлюватися у конфігурації як з однією, так і з двома антенами на даху. Наявність другої антени, дозволяє отримувати постійну орієнтацію бульдозера, а так само вдвічі більше супутникових вимірювань, ніж в конфігурації з однією антеною. Тепер відсутні посмикування відвалу через зміну точності визначення висотної позначки.

УКРГЕО-ПРОЕКТ - TOPCON 3D-MC MAXВ даній системі використовуються два, замість одного, кращі в галузі інерційних датчики – на корпусі та на відвалі бульдозера. Спільна обробка даних з обох датчиків, дозволяє зберігати положення робочої кромки ножа в проектному рівні протягом всієї роботи. Два інерційних датчика забезпечують більш стабільну роботу на нерівній основі.

Систему 3D-MC MAX можна використовувати для точного профілювання поверхні, результат буде подібний до результату автогрейдера.

Система має кілька суттєвих відмінностей від усіх представлених сьогодні на ринку систем нівелювання для бульдозерів. Ці особливості роблять систему 3D-MC MAX неперевершеним інструментом при виконанні будь-яких планувальних робіт.

Поділитися в соцмережах