АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На будівництво першої ділянки Київської обхідної дороги претендують три компанії

Київ обхідна дорогаТри компанії пройшли перший етап відбору виконавця робіт для будівництва першої ділянки Київської обхідної дороги. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг області.
Конкурсний відбір підрядника почався наприкінці 2021 року.
Відбір проходить в три етапи: на перший етап – вираження зацікавленості – подалося 5 компаній, 3 з яких пройшли на наступний етап: подання кваліфікаційних пропозицій. Він триватиме до 1 лютого. На третьому етапі учасники пройдуть оцінку комерційних пропозицій. Після цього з переможцем буде підписано договір та розпочато будівництво.
«Всі три компанії є лідерами дорожнього ринку та мають досвід втілення складних та масштабних інфраструктурних проектів: ТОВ «Автомагістраль – Південь», Bechtel Overseas Corporation, ONUR TAAHHUT TASIMACILIK INSAAT TICARET VE SANAYI ANONIM SIRKETI» — повідомляє служба.
Одна з цих компаній будуватиме ділянку Київської обхідної дороги – відрізок від траси М-07 Київ – Ковель – Ягодин до М-06 Київ – Чоп. Це дорога категорії 1А, протяжністю 18,050 км, з 9 штучними спорудами (мостами, шляхопроводами та естакадами).
В службі доріг повідомляють, що «Автомагістраль-Південь» – українська компанія, яка «є одним з лідерів дорожнього та інфраструктурного будівництва в країні». Bechtel Overseas Corporation – компанія з США, «світовий лідер у з питань інжинірингу, закупівель та будівництва», і за свою 123-річну історію «збудувала понад 24 000 км автомобільних доріг». ONUR TAAHHUT TASIMACILIK INSAAT TICARET VE SANAYI ANONIM SIRKETI – турецька компанія, яка в Україні працює з 2004 року.
В грудні 2021 стало відомо, що будівництво КОД триватиме до 2023 року.

 

Джерело: kyiv.media

Поділитися в соцмережах