АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Житомирі відновлять реконструкцію Північного обходу

У Житомирі оголосили тендер на реконструкцію Північного обходу, що є частиною траси Київ – Чоп, роботи на якому припинили через розірвання договору з китайською компанією два роки тому.
Про це у Фейсбуці повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.
«Оголошено державну закупівлю послуг з реконструкції автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачевe, Ужгород) на ділянці км 129,6 – км 151,73, Житомирська область. Коригування. Ділянка пролягає між селами Глибочиця та Іванівка Житомирського району, загальна протяжність – 22 кілометри», – йдеться у повідомленні.
Реконструкція Північного обходу Житомира передбачає демонтаж дорожнього одягу на правому та лівому проїздах, транспортній розв’язці, примиканнях, а також залізобетонних труб, дорожніх знаків. Окрім того, планують влаштування земляного полотна, очисних споруд, дорожнього одягу, заміну та ремонт залізобетонних труб, штучних споруд, укріплення узбіч, влаштування водоскидів, систем водовідведення, примикань та облаштування дороги.
Зазначається, що востаннє масштабний ремонт траси Київ ‒ Чоп відбувався в Україні перед чемпіонатом Європи з футболу Євро-2012. Міжремонтні терміни на більшості ділянок в областях вже збігли і починає з’являтися ямковість.
Як повідомлялося, восени 2020 року Укравтодор розірвав договір із китайською компанією Sinohydro Corporation Limited, яка займалася будівництвом північного обходу Житомира, через порушення умов договору та повільні темпи робіт.

 

Джерело: ukrinform.ua

Поділитися в соцмережах